U bent een bedrijf of particulier en u worstelt met uw debiteurenbeheer. U krijgt meestal de rekeningen voor uw producten of diensten gewoon netjes betaald, maar er zijn wel een aantal klanten die niet zo stipt zijn in het betalen van openstaande facturen die ze u verschuldigd zijn.

Er achteraan bellen, brieven schrijven en aanmaningen sturen, haalt wel wat uit, maar vaak niet genoeg. Ze beroepen zich soms op regels waarvan u het bestaan niet wist. U zou willen dat u een stok achter de deur had, zodat u uw geld op tijd zou krijgen en er niet achteraan hoefde te hollen.

Geld incasseren

In zulke gevallen kunt u een incassobureau inschakelen. Invorderingsbedrijf is zo’n incassobureau. Een incassobureau heeft verschillende voordelen waar u van profiteert. Zo hoeft u zelf niet meer achter uw geld aan te zitten. U kunt uw tijd en energie weer aan datgene schenken waar u meer aan heeft en noodzakelijk is voor uw bedrijf of leven.

Daarnaast heeft u niet de administratieve rompslomp die ermee gepaard gaat als u zelf uw incassobeheer doet. U zult misschien al eens gemerkt hebben, dat die administratie behoorlijk af kan leiden en ook veel negatieve energie kan veroorzaken die u niet nodig heeft. Tot slot is een incassobureau doorgaans veel effectiever en slagvaardiger dan een particulier of een bedrijf.

En dat is niet omdat er iets mis is met zo’n particulier of bedrijf, maar simpelweg omdat een incassobureau de expertise heeft en de regelgeving op het gebied van incassorecht door en door kent.

https://www.invorderingsbedrijf.nl

Leave a Comment on Voordelen van een incassobureau

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *