Een voedingsbh is speciaal ontworpen zodat je makkelijk borstvoeding kan geven. Met één hand maak je de cup van de voedingsbh los waardoor je je baby gelijk kan aanleggen. Niet alleen hierom is het fijn om een voedingsbh te dragen, maar ook omdat een voedingsbh comfortabeler zit dan een normale bh.

Geef je als kersverse moeder borstvoeding, dan is een voedingsbh gewoonweg een onmisbaar item. Het voordeel van de voedingsbh is dat de cups snel en eenvoudig geopend kunnen worden. Zo kan snel een tepel worden ontbloot. Dat is erg prettig wanneer je met je hongerige kindje op schoot zit en je zo vlug mogelijk wilt voeden. Je hebt hierbij een clip waarmee je de hele cup, of alleen een flapje stof los klikt. Bekijk in onze online-shop de verschillende types voedingsbh‘s zodat je kunt variëren. Zo kun je de voedingsbh ook aanpassen aan je bovenkleding om snel en discreet te kunnen voeden.

Hoe werken de voedingsbh s?

De cups van een voedingsbh kan je afzonderlijk los maken middels een clipje bij de schouderbandjes. Zo ontbloot je gemakkelijk je borst zonder je bh uit te doen. Dit kun je gemakkelijk met één hand doen terwijl je met de andere je baby vasthoudt. tip: als je een voedingsbh wilt dragen gedurende de nacht, draag dan een voedingsbh zonder beugels. Dit is namelijk beter voor je borsten.

Een zwangerschaps bh is een bh waarvan de cups vaak gemaakt zijn van een stof met stretch zodat deze met je borsten meegroeien. Net zoals een voedingsbh knelt een zwangerschaps bh niet en biedt deze de nodige ondersteuning. Het verschil met een voedingsbh is dat een voedingsbh multifunctioneel is doordat je de cups gemakkelljk los kan maken om zo borstvoeding te geven.

Voedings bh s online kopen

Het comfort tijdens het dragen van voedingsbh s is belangrijk. De voedingsbh is daarom gemaakt van stof die goed ademt en vocht absorbeert. Zo wordt in de voedingsbh een broeierig klimaat en daarmee een ontsteking voorkomen. De bandjes zijn soepel en zitten prettig rond je schouders. Een beugel in de cup kan extra ondersteunen.

Hierbij is het wel belangrijk dat de voedingsbh voldoende ruimte biedt. Een voedingsbh die te klein is, kan ervoor zorgen dat melkkliertjes in de borst in de knel komen en gaan ontsteken. In verband met stuwing is het daarom beter om de eerste weken voor een beugelloze voedingsbh te kiezen.

Leave a Comment on Voedings bh s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *