Onder kant-en-klare tuinhuisjes verstaan wij alles van prefab blokhut met overkapping tot goedkope tuinberging. Deze bouwpakketten bestaan uit vaste afmetingen en een handig reeds gezaagd prefab houtpakket met bouwtekening. Zo bouwt u snel en eenvoudig een kleine vurenhouten tuinberging tot luxe blokhut met overkapping van Lariks Douglas hout.

Lugarde biedt naast een groot aanbod, bovenal kwaliteit en service in blokhutten. Wij bezorgen bovendien uitsluitend A-merk tuinhuisjes van gerenommeerde fabrikanten zoals Tuindeco, karibu, Fesca en Elephant snel en vakkundig bij u thuis. Wij leveren bovendien in heel Nederland en Vlaanderen onder gunstige Thuiswinkel servicegaranties.

Lugarde staat voor buiten genieten, binnen handbereik. Hier koopt u dus een kwalitatief tuinverblijf met service, garantie en montage advies. Klik verder naar onze ruime collectie luxe woonhuis chalet tuinhuisjes tot goedkope blokhutten met luifel of losstaande tuinberginen. En van lariks douglas zelf bouwhout tot trendy blokhutten met overkappingen en handige tuinkasten van geïmpregneerd tuinhout of Lariks Douglas bezaagd of glad geschaafd hout.

Onze blokhutten passen in elke tuin

Wilt u graag een houten blokhut kopen, maar bent u er niet helemaal zeker van of het model, de grootte of de houtsoort past in uw tuin? Kom dan langs in onze showroom. Op onze website vindt u de meest gangbare modellen, maar in onze showroom beschikken wij over veel meer modellen. Van kleine tuinhuizen van 150 x 200, tot aan grote tuinhuizen van 400 x 450 cm.

Heeft u specifieke wensen? Dan kunt u er ook voor kiezen om samen met ons uw wensen door te spreken en een tuinhuis of blokhut op maat te laten maken. Want waarom ontwerpt u de blikvanger van uw tuin niet helemaal zelf?

Leave a Comment on Houten blokhut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *